نوشته شده توسط : ن ,ک

انفجاربمب درنزدیکی کاروان زائران ایرانی

او بیان کرد: یک کاروان عتبات عالیات حامل زائران تهرانی که از مرز شلمچه ـ بصره به عراق وارد شده بود و قصد عزیمت به بغداد را داشت، مورد اصابت یک بمب دست‌ساز قرار گرفت. در این حادثه یکی از زائران ایرانی مورد اصابت ترکش قرار گرفت و دو نفر دیگر نیز به‌دلیل موج انفجار، دچار سانحه شدند.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از انفجار یک بمب دست‌ساز در کنار اتوبوس حامل زائران ایرانی در نزدیکی بغداد خبر داد و گفت: در این حادثه که شب گذشته (سه‌شنبه، 28 دی‌ماه) رخ داد، سه زائر ایرانی مجروح شدند.

ملل نیوز به نقل از ایسنا » دکتر حیدری  اظهار کرد: ساعت 8:30 شب گذشته، اتوبوس زائران ایرانی در محله‌ی «عنده» در نزدیکی شهر بغداد مورد اصابت بمب دست‌ساز قرار گرفت.

او بیان کرد: یک کاروان عتبات عالیات حامل زائران تهرانی که از مرز شلمچه ـ بصره به عراق وارد شده بود و قصد عزیمت به بغداد را داشت، مورد اصابت یک بمب دست‌ساز قرار گرفت. در این حادثه یکی از زائران ایرانی مورد اصابت ترکش قرار گرفت و دو نفر دیگر نیز به‌دلیل موج انفجار، دچار سانحه شدند.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: حال مجروحان مساعد گزارش شده است و هر سه مجروح این حادثه به‌شکل سرپایی درمان شدند.


 



:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

هاشمی خودش بحث تقلب را مطرح می کرد

 
 
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جنجال‌آفرینی برای القای تقلب در انتخابات، دو سال قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ طراحی و برنامه‌ریزی شد.
ملل نیوز به نقل از فارس، محمدعلی رامین سه‌شنبه شب در جمع عزاداران حسینی با اشاره به اینکه فتنه نه تنها در سال ۸۸ وجود داشته است، بلکه به عنوان یک طرح همیشگی توسط دشمنان بیرون و حامیان آنها در داخل دنبال می‌شود، گفت: دلیل پرداختن به این موضوع، زنده شدن خاطرات و شفاف‌سازی فضای گذشته و حال برای نسل جوان است.
وی افزود: آخرین بروز و ظهور فتنه‌های از اول انقلاب تاکنون فتنه سال ۸۸ بود.



*‌ فتنه ۵۸ با تأکیدهای امام (ره) و صلابت شهید بهشتی خنثی شد
رامین با اشاره به اولین فتنه در زمان تصویب قانون اساسی در شهریور سال ۵۸ بیان داشت: پس از رای اکثریت مردم به جمهوری اسلامی در ۱۲ فروردین ۵۸، مجلس خبرگان درصدد تصویب قانون اساسی برآمد که ۵۸ نفر از اعضای مجلس آن سال را حوزویان و ۱۴ نفر آنها را غیر حوزویان تشکیل می‌دادند.
وی اضافه کرد: مجلس سال ۵۸ قصد داشت که قانون اساسی را به تصویب برساند که در آن به بحث ولایت فقیه نیز اشاره شده بود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امام خمینی (ره) یک ایدئولوژی بسیار ناب توحیدی را از سال ۴۸ حول محور ولایت فقیه تدوین کرده بودند.
رامین در ارتباط با ویژگی‌های ایدئولوژی امام (ره) عنوان کرد: امام (ره) در این ایدئولوژی به این نتیجه رسیدند که مدیریت بر عهده ولایت فقیه باشد تا زمینه ظهور امام زمان (عج) فراهم شود و گردنکشان عالم را سر جای خود بنشاند و به آحاد مردم بصیرت و بینش صحیح بدهد تا آمادگی پذیرش امام زمان (عج) در مردم به وجود آید.
وی با بیان اینکه در آن زمان منتظری ریاست مجلس خبرگان را بر عهده داشت، خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) در آن مقطع مرحوم آیت‌الله بهشتی را به ریاست خبرگان برگزیدند، اما فتنه‌گران در بیرون مجلس التهاب گسترده‌ای را به وجود آوردند.



* امام (ره) به نظام «امام ـ امت» معتقد بودند، شریعتمداری و بازرگان به نظام «ملت ـ دولت»
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: سیدکاظم شریعتمداری به عنوان مرجع تقلید و رهبر حزب خلق مسلمان، قیام و آذربایجان را ملتهب کرد و به قول خود آنها صدا و سیمای آذربایجان را به تصرف خود درآوردند.
رامین درباره قضایای شهریور سال ۱۳۵۸ ادامه داد: به دلیل تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی برخی‌ها حکم به عدم مشروعیت مجلس خبرگان دادند و برخی افراد سعی می‌کردند تا مجلس خبرگان را وادار کنند که از طرح تصویب ولایت فقیه در قانون اساسی عبور کند اما با تأکیدهای امام (ره) و صلابت شهید بهشتی فتنه‌گران ناکام ماندند.
وی با بیان اینکه امام (ره) به نظام «امام ـ امت» معتقد بودند، تصریح کرد: شریعتمداری و بازرگان به نظام «ملت ـ رهبر» یا «ملت ـ دولت» اعتقاد داشتند.

*‌ فتنه‌گران اصل ولایت فقیه را مسکوت می‌گذارند
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فتنه‌های به وجود آمده پس از شهریور سال ۵۸، اظهار داشت: فتنه بنی‌صدر و منافقین از جمله فتنه‌هایی بود که انقلاب با آن درگیر بود و پس از آن هم جنگ هشت ساله بر نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد.
رامین با بیان اینکه در زمان فتنه جنگ تحمیلی ترورها و کودتاها بالا گرفت، بیان داشت: شریعتمداری در آن زمان به عنوان مرجع فتوای قتل امام خمینی (ره) را صادر کرد.



* امام (ره) پس از فتنه‌های مختلف مجبور به نوشیدن جام زهر شد
وی همچنین با اشاره به فتنه‌های پس از سال ۱۳۵۸ ادامه داد: ماجرای مک‌فارلین، دستگیری مهدی هاشمی و اعضای باند او، ماجرای فتنه در مکه که مسئولیت حجاج را آقای مهدی کروبی بر عهده داشت، استعفای میرحسین موسوی از نخست وزیری و قیام منتظری علیه امام خمینی (ره) از جمله فتنه‌هایی بود که نظام جمهوری اسلامی ایران در سال‌های جنگ تحمیلی با آن برخورد داشت.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: پس از این فتنه‌ها امام (ره) را مجبور به نوشیدن جام زهر و پذیرش قطعنامه کردند.
رامین با اشاره به نامه تاریخی امام (ره) در ششم فروردین ۶۸ به منتظری، اضافه کرد: امام (ره) در آن نامه تاریخی نوشت «شما دعا کنید من بیش از این نمانم که خیانت یارانم را ببینم که تاریخ اسلام پر است از خیانت یاران به اسلام».
وی با بیان اینکه این فتنه‌ها به صورت رنگارنگ و جدی دنبال شد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۶۸ و بعد از رحلت امام (ره) جریان فتنه‌گر از عدم وجود امام استفاده کردند و اصل ولایت فقیه را که در سال ۱۳۵۸ به تصویب رسیده بود مسکوت کردند.



* فتنه سال ۶۸ در نبود امام (ره) صورت گرفت
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره ادامه داد: برخی افراد این بحث را مطرح کردند که برای جانشین امام خمینی (ره) لفظ امام را به کار نبریم و تعابیر جدیدی را به جای آن ابداع کردند.
رامین با بیان اینکه آنها به جای گفتن امام خامنه‌ای به تعابیر دیگری روی آوردند، گفت: آنها صرفا مقام ولایت فقیه را به عنوان یک مقام سیاسی مطرح کردند و شأن مرجعیت و امامت را از ایشان گرفتند.
وی در این باره ادامه داد: در حقیقت دو بال ارزش و معنوی مقام ولایت فقیه را شکستند تا بتوانند یک نوع سکولاریست به نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کنند و بعد از آن خود نیز به مقام ریاست جمهوری رسیدند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه عظیمی که اساس جمهوری اسلامی را تهدید کرد از اینجا آغاز شد، بیان داشت: این فتنه در نبود امام (ره) صورت گرفت.



* پس از امام (ره) افراد در صحنه به دو گروه تقسیم شدند
رامین با اشاره به اینکه پس از امام افراد در صحنه به دو گروه تقسیم شدند، خاطرنشان کرد: افراد در صحنه به دو گروه پیرو خط امام، همان امامی که رحلت کرده است و پیروان خط امام و رهبری منشعب شدند.
وی با بیان اینکه هر دو گروه متعهد شدند که امامت را از ولایت فقیه کنار بگذارند، بیان داشت: این افراد کلمه امام را تنزل دادند و به رهبر تبدیل کردند؛ این افراد با کدام دلیل منطقی این کار را انجام دادند و باید در مورد آن به ما جواب بدهند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در نظر عوام ممکن است حذف یک کلمه چندان مسئله مهمی نباشد و امام یا رهبر یا آقا بگوییم و خوب نیست که روی الفاظ جنگ شود، گفت: خواص مفهوم کلمات را زیر نظر دارند و می‌دانند دیگران با تغییر این واژه‌ها چه می‌کنند.
رامین در همین زمینه اضافه کرد: واژه امام معنای خاص خود را دارد و با تبدیل کردن آن به رهبر یک ایدئولوژی تحث تأثیر قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه وقتی کلمه‌ امام را از ما گرفتند، سیستم طراحی شده توسط امام خمینی (ره) فشل شد، تصریح کرد: سیستم «امت ـ امامت» که توسط امام (ره) طراحی شده بود فشل شد و واژه امت در این سیستم تبدیل به واژه دولت شد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره ادامه داد: پس از آن انقلاب از یک نگاه جهانشمول به یک سیستم ملی‌گرایی عقب‌گرد کرد.


رامین با انتقاد از اینکه وقتی دو کلمه امت و امامت از سیستم طراحی شده توسط امام (ره) حذف شد، ارتباط برادری بین مؤمنین هم از میان رفت، اظهار داشت: آیه شریفه یأمرون بالمعروف و ینهون عن‌المنکر برای ما معنای خود را از دست داد و به راحتی اصل امر به معروف و نهی از منکر یعنی یکی از اصول اساسی اسلام را از ما گرفتند.
وی به تبعاتی که در پی جایگزین کردن واژه ملت به جای امت به وجود آمد اشاره نمود و تصریح کرد: پس از آن واژه‌های هموطن، شهروند و همشهری جایگزین واژه برادری اسلامی شد.



* شخصی که واژه امت و امامت را تغییر داد، ۸ سال بعد از امام (ره) به عنوان سردار سازندگی کشور را مدیریت کرد
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عدالت اساس تفکر توحیدی شیعه است، عنوان کرد: عدالت شعار اصلی مسلمانان در طول تاریخ است و وقتی امت و امامتی نباشد، عدالت معنای درستی ندارد.
رامین با بیان اینکه شخصی که واژه امت و امامت را تغییر داد، کلمه توسعه را جایگزین عدالت کرد، اظهار داشت: آن شخص بیان می‌کرد عدالتی که مطرح می‌شود به معنای توسعه فقر است، در حالی که باید توسعه در کشور اجرایی شود.
وی در این باره ادامه داد: آن شخص بر این اساس کشور جمهوری اسلامی ایران را هشت سال بعد از رحلت امام خمینی (ره) به عنوان سردار سازندگی مدیریت کرد.



* استفاده از کلمه آسیب‌پذیر به جای مستضعف ذائقه مردم را نیز تغییر داد
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گفتمان توحیدی امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: امام دو کلمه قرآنی مستضعفین و مستکبرین را به کار می‌برد و طبق آموزه‌های قرآنی، ما نسبت به مستضعفین مسئول و وظیفه حمایت از آنها را بر عهده داریم.
رامین ادامه داد: اما با جایگزین شدن کلمه آسیب‌پذیر به جای مستضعف این آموزه قرآنی به فراموشی سپرده شد.



* روزنامه همشهری سردمدار و جمهوری اسلامی پیگیر تصویب ریاست جمهوری مادام‌العمر رئیس جمهور وقت بود
وی با بیان اینکه پس از آنکه کلیدواژه‌هایی را که اندیشه امام (ره) بر اساس آن شکل می‌گرفت را از ما گرفتند، رفتار تکلیف‌گرایانه مردم هم کم‌رنگ شد، خاطرنشان کرد: با تغییر این واژه‌ها فرهنگ و ذائقه مردم ما نیز تغییر پیدا کرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت‌های حزب کارگزاران و طرح تغییر قانون اساسی برای مادام‌العمر شدن ریاست جمهوری، بیان داشت: روزنامه همشهری سردمدار و جمهوری اسلامی پیگیر تصویب ریاست جمهوری مادام‌العمر رئیس جمهور وقت بود.
رامین ادامه داد: شما نمی‌دانید نایب امام زمان (عج) با چه خون دل خوردنی آن دوران را پشت سرگذاشتند.



* دی‌ماه سال ۶۴ لایحه انتخابات را دولت میرحسین موسوی تنظیم کرد
وی افزود: ۱۰ سال بعد از فتنه ۶۸ که سرآغاز تغییر کلیدواژه‌ها بود، فتنه تیر سال ۱۳۷۸ به وقوع پیوست.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قانون برای روز مبادا و برای جلوگیری از بی‌نظمی و اغتشاش و طغیانگری است، گفت: در دی‌ماه سال ۶۴ لایحه انتخابات را دولت میرحسین موسوی تنظیم کرد و به مجلسی داد که ریاست آن بر عهده هاشمی رفسنجانی بود و قانون انتخابات را به تصویب رساندند.
رامین با بیان اینکه جمع تمام دوراندیشی‌های میرحسین موسوی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قانون انتخابات بود، اظهار داشت: حدود ۲۰ انتخابات بر اساس این قانون برگزار شد.


وی در این باره ادامه داد: در فتنه سال ۸۸ کسانی که قانون انتخابات را وضع می‌کنند و به تصویب می‌رساندند، عوامل اصلی فتنه‌ و قانون‌ستیز می‌شوند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نمی‌خواهیم نقش بیگانگان در فتنه سال ۸۸ را نادیده بگیریم، ادامه داد: فتنه‌گری در انتخابات کلیدواژه‌ای به نام تقلب دارد که در کشورهایی از جمله اوکراین، صربستان، ازبکستان و لبنان این مسئله با موفقیت یا عدم موفقیت دنبال شد.



* از سال ۸۶ شمشیر را علیه نظام جمهوری اسلامی از رو بستند
رامین با اشاره به اینکه در کشور ما هم بحث تقلب سابقه دارد، افزود: یکی از افرادی که در هر انتخاباتی حتی وقتی خودش همه‌کاره کشور بوده است بحث تقلب را مطرح کرده شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.
وی با بیان اینکه نمی‌خواهیم به کسی توهین کنیم، افزود: باید واقعیت‌ها را بدانیم تا ما را فریب ندهند؛ ما طرفدار توهین به هیچ‌کس نیستیم.
رامین با بیان اینکه پس از سال ۸۶ شمشیر را علیه نظام جمهوری اسلامی از رو بستند، ادامه داد: از سال ۸۶ موضوع تقلب در انتخابات بعد طراحی و مدیریت شد.
وی ضمن اشاره به تشکیل کمیته صیانت از آرا خاطرنشان کرد: نمی‌دانیم این طرح توسط چه کسی به ستاد میرحسین موسوی رفت؛ هنوز دادگاهی تشکیل نشده و ما نمی‌دانیم که نقش افراد در فتنه سال ۸۸ چگونه بوده است.


:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
ویکی لیکس: پیشنهاد یک نهاد پژوهشی آلمانی برای خرابکاری در فعالیت اتمی ایران

 

براساس بخشی از اسناد ویکی لیکس که در روزنامه گاردین چاپ شده، موضوع تخریب فعالیت های اتمی ایران و ایجاد اخلال و نقص فنی در آن از سوی یک مرکز پژوهشی سیاست خارجی در آلمان مطرح و به آمریکا پیشنهاد شده است.

 

 

به گزارش کلمه ، این گزارش می گوید «ولکر پرتس»، مدیر «انستیتو امنیت و امور بین المللی» که یک مرکز پژوهشی در حوزه سیاست خارجی در برلین است که از دولت آلمان بودجه می گیرد، به مقامات آمریکایی در برلین پیشنهاد کرده بود که «عملیات مخفیانه برای توقف برنامه اتمی، موثرتر از حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران خواهد بود.»

پیشتر گزارش شده بود که ویروسی به نام استاکس نت باعث شده در فعالیت سانتریفوژهای نطنز، اخلال ایجاد شود. روزنامه نیویورک تایمز در آخرین گزارش خود اعلام کرد ویروس استاکس نت، طراحی مشترک آمریکا و اسرائیل بوده است.

بیشتر بخوانید:
احمدی نژاد: با ۱۰۰ هزار قطعنامه هم برنامه هسته ای متوقف نمی شود
نیویورک تایمز: اسرائیل و آمریکا استاکس نت را علیه تاسیسات اتمی ایران طراحی کرده اند

سند دیپلماتیک مزبور از سوی «فیلیپ مورفی»، سفیر آمریکا در آلمان که در ژانویه ۲۰۱۰، حدود یک سال پیش، ارسال شده و طبق اسناد ویکی لیکس فاش شده است، می گوید: «روش های مخفی مانند انفجارهای غیرقابل پیش بینی، حوادث، هک کردن کامپیوتر و دیگر موارد از هرگونه حمله نظامی موثرتر است چرا که اقدام نظامی برای منطقه نتایج به مراتب خطرناک تری به همراه دارد.»

آپرتس، از کارشناسان شاخص غرب در امور ایران است. یک سند دیپلماتیک دیگر که در ۱۴ دسامبر ۲۰۰۹ ارسال شده، نشان می دهد که این پیشنهاد از سوی مقامات رسمی آمریکا مانند کاندولیزا رایس، وزیر وقت خارجه آمریکا مورد استقبال قرار گرفته و از آن حمایت شده است.

پرتس در گفت وگویی با روزنامه گاردین گفته هایی که طبق اسناد ویکی لیکس از قول سفیر آمریکا در برلین فاش شده را تایید کرده و هنوز هم بر این باور است که تخریب و یا حوادث پیش بینی نشده، بهتر از اقدام نظامی علیه تاسیسات اتمی ایران است و به دلیل عواقب چنین کاری، باید از رویارویی نظامی با ایران پرهیز کرد.

وی گفته است: «اگر اقدامات تخریبی را با حمله نظامی مقایسه کنید، به مراتب انتخاب اول بهتر است. چرا که هیچ یک از رهبران ایران نمی توانند در مورد یک حادثه و یا مشکل فنی، انگشت روی کسی بگذارند و هیچ نیازی هم به این نیست که موشک شلیک شود و یا بمبی انداخته شود. ضمن این که همه هم این پیام را درست می فهمند و مقامات ایران متوجه می شوند که طرف مقابل هرگونه پیشرفت اتمی نظامی را غیرقابل قبول می داند و به آن واکنش نشان می دهد.»

ولکر پرتس گفته است: «اوایل سال گذشته میلادی، سال ۲۰۱۰ بدون این که اطلاع دقیقی داشته باشم، ولی حس می کردم طرف ها و کشورهای بیشتری به سمت فعالیت های تخریبی و یا هک کامپیوتری در برنامه اتمی ایران حرکت می کند.»

مقامات آمریکا و اسرائیل به این گزارش که استاکس نت طراحی آن ها بوده، واکنش نشان نداده اند. اما دیگر اسناد فاش شده نشان می دهد خرابکاری های دیگری از جمله حملات مجازی و سایبری سنگین و گسترده به فعالیت های اتمی ایران در میان اسناد دیپلماتیک آمریکایی پیشنهاد شده است.

این گزارش می گوید جورج دبلیو بوش، رییس جمهوری سابق آمریکا در سال ۲۰۰۹ و پیش از این که کاخ سفید را ترک کند، برنامه و بودجه ۳۰۰ میلیون دلاری در مورد ایران را تصویب کرد که ممکن است برنامه ساخت استاکس نت در آن تعریف شده باشد.

بر اساس گزارشی که روزنامه نیویورک تایمز در روز یکشنبه منتشر کرد، تاخیر بوجود آمده در برنامه هسته ای ایران، نتیجه آزمایش مشترک اسرائیلی- آمریکایی است، زیرا کرم اینترنتی «استاکس نت»، که به روند غنی سازی اورانیوم در ایران ضربه زده است، ابتدا در کوره هسته ای دیمونای اسرائیل آزمایش شده بود.

این روزنامه افزوده است که در جریان حمله اینترنتی یاد شده، یک پنجم از سانتریفوژهای غنی سازی اورانیوم در ایران از کار افتاده اند.

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از کسانی که آنها را مقامات امنیتی و کارشناسان اطلاعاتی معرفی کرده ولی نام شان را ذکر نکرده است، نوشت: «اسرائیل در تاسیسات دیمونا، سانتریفوژهایی مشابه با دستگاه های گریز از مرکز ایران را که در تاسیسات غنی سازی نطنز نصب شده‌اند، تولید کرده بود.»

یک «کارشناس اطلاعات هسته ای» آمریکایی نیز به نیویورک تایمز گفته است دلیل این که کرم رایانه ای استاکس نت، موثر واقع شد، نتیجه موفق آزمایش ها بر روی همان نوع سانتریفوژها بود.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
عکس: استقبال پرشور مردم یزد از رییس‌جمهور

 

 

 


 



:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
حمله به شیعه در پایان‌نامه‌های وهابی

 

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بیان داشت: یکی از معضلات پژوهشی کمبود نوآوری، کپی برداری و گرته برداری های غیر اصولی است.    

حجت الاسلام بهروز محمدی منفرد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت و گو با رسا بیان داشت: باید ظرفیت های پژوهشی اولویت بندی شود و موضوعات بر اساس درجه اهمیت تقسیم بندی شود.

وی بیان داشت: باید پایان نامه‌های حوزوی در دو شاخه بنیادی و کاربردی تقسیم شود و در هر دو شاخه به قوت پیگیری شود.

این محقق علوم اسلامی بیان داشت: امروز موضوعات کابردی که در صحنه اجتماع بروز و ظهور دارد همچون عرفان‌های نوظهور و شیطان پرستی که در بین جوانان در حال رواج است،از این رو چنین موضوعاتی باید به موضوعات درجه یک تحقیقات حوزویان مبدل شود.

وی با بیان اینکه در سطح چهار حوزه، پایان نامه باید راهگشا باشد، گفت: نظریه پردازی و یا نقد نظریه‌ای که در جامعه مشکل فکری یا عملی ایجاد کرده است، رسالت پایان نامه های مقطع دکتری است.

این پژوهشگر حوزه علمیه قم با بیان اینکه امروز جوامع علمی وهابی، نقد شیعه را متمرکز بر رساله نویسی کرده‌اند، گفت: پایان‌نامه نویسی از آنجا که یک کار علمی عمیق است می تواند اثر‌گذاری بالایی داشته باشد.

وی بیان داشت: با آنکه پایان نامه هایی همچون «نص فی الامامه عند الشیعه» از سوی وهابیت نوشته می‌شود و تمامی نصوص شیعه در باب امامت زیر سوال می رود، اما ما به این حوزه‌های پژوهشی روی خوش نشان نمی‌دهیم.

این کارشناس فلسفه اخلاق گفت: یکی از معضلات تحقیق در بین ما، کمبود نوآوری و کپی برداری و گرته برداری های غیر اصولی است.

وی بیان داشت: البته نوآوری و ابتکار علمی بسیار دشوار است و در مقالاتی که در Iss پذیرفته می شود در حدود چهار صفحه نوآوری دیده می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: ضعف در بیان تقابل ها و شفاف سازی نقاط اختلاف بین نظریه‌های علمی، از مشکلات رایجی است که در پژوهش ها دیده می‌شود.

وی بر نقد سالم و علمی در پژوهش تاکید کرد و گفت: سکولاریزم یک مساله بیرون دینی است که نمی‌توان با استفاده از ادبیات درون دینی همچون آیات قرآن آن را نقد کرد.

حجت الاسلام محمدی منفرد اذعان داشت: متاسفانه مقاله هایی دیده می شود که اصل موضوع آن اشتباه است مانند مقاله فلسفه اخلاق در قرآن که ریشه آن ضعف در موضوع شناسی و مساله شناسی است.

 



:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

دیدار خانواده هاشمی رفسنجانی با خانواده عرب سرخی!

روزها در اوین دوران محکومیت یک ساله ی خود را می گذراند به دیدار خانواده ی عرب سرخی و عضو آزاد شده ی اش، فاطمه عرب سرخی رفتند!

فائزه هاشمی در این دیدار با حمایت از افعال جریان فتنه مدعی شد :  این روزها شاهد اتفاق هایی هستیم غیر قابل باور. چه کسی در گذشته باور می کرد در نظام جمهوری اسلامی ایران، مادری را که فرزند دو ساله ای دارد و به لحاظ جسمی در شرایط مناسبی هم نیست را برای فشار آوردن به پدر دربند و خانواده اش دستگیر کنند.

فیض الله عرب سرخی عضو ارشد سازمان منحل شده مجاهدین که پس از حوادث انتخابات به دلیل اقدام علیه امنیت ملی دستگیر شد.


 



:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

تهدید بازیگر پنهان مبنی بر محاکمه سران فتنه

در حالی که شبکه های اپوزیسیون و غربی تلاش ویژه ای دارند تا خط القای اختلاف میان ارکان مختلف حکومت و مراجع را با نظام و رهبری برجسته سازند،اظهار نظر برخی از حامیان پنهان جریان فتنه نشان می دهد که گویا این خط یک پاس و آبشار میان اپوزیسون داخل و خارج از کشور می باشد.

نهضت سبز نبوی به گزارش اختصاصی خبرنگار «جوان آنلاین» ، در همین راستا شنیده شده که یکی از حامیان پنهان جریان فتنه پس از این که مطالبات مردمی برای محاکمه سران فتنه افزایش یافته ،در جلسات مختلف سعی در تبرئه این افراد داشته و در این زمینه گفته است:من موسوی و کروبی را برانداز ندانسته و نسبت به محاکمه آنها هشدار می دهم!.

گفتنی است فرد مزبور که هنوز خواست مردمی را نپذیرفته و نظرات مسئولان ارشد نظام مبنی بر ظلم بزرگ سران فتنه به جمهوری اسلامی را همچنان باور ندارد،سعی کرده وضعیت کنونی را حاصل اشتباهات مسئولان ارشد نظام عنوان کرده و اینچنین القاء کند که برخی مراجع نسبت به برخی سیاست ها و عملکردهای نظام انتقادات جدی ای دارند.

گفتنی است این اظهارات در حالی صورت می گیرد که این خط کاملا از سوی رسانه های بیگانه همچون بی بی سی فارسی،جرس و... پی گیری شده و طرح آن از سوی برخی از افراد از یک همگرایی کاملا آشکار در این زمینه حکایت دارد.


 



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

دلایل دفاع شیرین عبادی از صدام


 



:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
جملات طلایی مصاحبه مشاور وزیر اطلاعات
 
اگر فتنه‌گران در انتخابان پیروز می‌شدند، چه می‌کردند؟

 
 

"سیدعباس شکری" نامی است که شاید تا امروز ناشناخته بود اما انتشار مصاحبه افشاگرانه او با هفته‌نامه 9 دی که امروز منتشر شده، حاوی مطالب مهم و اعجاب‌انگیزی است که واقعیت و پشت پرده جریانات سال گذشته را مشخص می‌کند.

شکری در جریان فتنه 88 معاون وزیر اطلاعات بوده و اکنون مشاور وزیر اطلاعات است، بواسطه موقعیتش از زیر و بم جلسات محرمانه سران و مدیریت آن و اطلاعات محرمانه بسیاری آگاه است.

بخش‌هایی از این سخنان، شاه کلید رمزگشایی از آشوب‌های خیابانی سال گذشته هستند؛ جملاتی طلایی که خواندنش هر مخاطبی را به تامل وامی‌دارد:

- شاخه سیاسی جریان مهدی هاشمی معدوم که از امام و رهبری کینه داشت، در لایه‌های حساس و استراتژیک نظام نفوذ کرد.

- حمایت برخی افراد که در فتنه 88 محوریت داشتند، مانع از برخورد اطلاعاتی با این جریان شد.

- چهار دسته در فتنه 88 فعال بودند: بیگانگان، ضدانقلاب سنتی، ضدانقلاب جدید با محوریت اصلاح‌طلبان و خواص بی‌بصیرت.

- جزوه "الگوی زیست مسلمانی" میرحسین موسوی یک تئوری دقیق در راستای سکولاریسم اسلامی است.

- یکی از دستورالعمل‌های ستاد موسوی این بود: "دخترهای جوان با لباس روشن را در ابتدای جمعیت قرار دهید."

- در جزوه "منشور راهبردی" که در منزل علیرضا بهشتی پیدا شد، آمده بود: "پدیده شگرفی که به نام جنبش سبز در این ایام تجربه کردیم، بیش از هر چیز نتیجه و حاصل پدیده دیگری به نام قیام شرایط یا شورش واقعیت بود." شورش واقعیت یعنی الان وقتشه! یعنی باید از فاز تهدید وارد فاز تهاجم و براندازی شوند.

- برنامه موسوی برای شکست "آغاز اغتشاشات" و برای پیروزی "جشن‌های ساختارشکنانه" بود.

- موسوی صریحا در مصاحبه با مجله "تایم" اعلام می‌کند که هدفش از حضور در انتخابات، تغییر بنیادین ماهیت ساختار قدرت است. او گفته: "تجمعات خیابانی چشمگیر هفته‌های گذشته و فشارهای عمومی احتمالا ماهیت ساختار قدرت را به نحوی بنیادین دگرگون خواهد ساخت و در واقع، این اتفاق با فشار بر رهبری نسبت به پذیرش بیشتر افکار عمومی رخ خواهد داد.

- اشتباه افراد ساده‌لوح و خواص بی ‌بصیرت از اینجا معلوم می‌شود که علت همه این اغتشاشات را به مناظره‌ها نسبت می‌دهند!

- برداشت من به عنوان یک عنصر امنیتی این است که نامه جسارت‌آمیز هاشمی به مقام معظم رهبری نیز درست به مانند موسوی با تصور وجود موقعیت انقلابی به نگارش درآمد.

- علی هاشمی در ستاد قیطریه و در جمع شش نفر از اعضای اصلی ستاد موسوی با هیجان وصف ناپذیری مطرح می‌کند که "این نامه حاج آقا خیلی تند است و ما داریم آن را چاپ می‌کنیم. شما هم چاپ کنید تا موج درست شود. حاج آقا گفته یا اینجا کار خراب می‌شود یا فضا برمی‌گردد."

- هاشمی در پایان نامه‌اش خبر از اغتشاشات پس از انتخابات می‌دهد؛ یعنی پشتوانه هاشمی برای نگارش این نامه، تصور فضای انقلابی است.

- هاشمی ناشیانه رهبر معظم انقلاب را به شعله‌ور شدن آتش در انتخابات تهدید می‌کند.

- پس از شکست گفتند: "الان وقت تبدیل جشن به جنبش است."

- مدل جریان فتنه برای تقابل با نظام، همان مدل تقابل لشگر یزید با امام حسین (ع) بود. اتفاقا خواص بی‌بصیرت هم با آن‌ها همراهی کردند و علیه سیدالشهدا شمشیر کشیدند.

- حضور و نفوذ منافقان در پیرامون موسوی به حدی است که می‌توان گفت نامبرده به واقع در چنگال منافقان گرفته شده و عناصر نفوذی این گروهک از هر طرف او را احاطه کرده بودند.

- مهمترین عنصر نفوذی منافقین در ستاد میرحسین، "انوشیروان امیرارجمند" است که اخیرا به خارج از کشور متواری شده و در پاریس مستقر شده است.

- یکی دیگر از عناصر نفوذی منافقین در تشکیلات موسوی، "فاطمه رهنما" همسر شاپور کاظمی (برادر زهرا رهنورد) است.

- رهنورد جلساتی را در سه‌شنبه‌ها داشت که خانمی به نام "زهرا حاتمی" دبیری آن را برعهده داشت. این فرد دارای سابقه سمپاتی به منافقین است. خواهر و شوهر خواهرش هر دو در قرارگاه اشرف در عراق بودند که معدوم شدند. یک خواهرزاده‌اش هم اکنون در قرارگاه منافقین در عراق است.

- بهزادیان نژاد (رئیس ستاد موسوی) دو روز قبل از اقدامات ما در وزارت اطلاعات، اسناد و مدارک مهمی را به ویلای شخصی خود در دماوند منتقل کرد و در محلی جاسازی کرده بود که با اعزام به محل، این اسناد کشف شدند.

- میرحسین دقیقا از ادبیات مسعود رجوی در بیانیه‌هایش استفاده کرده است.

- موسوی در اطراف خود حلقه‌ای از منافقین را دارد که تحت تاثیر آنهاست. کانال‌های ارتباطی موسوی کانالیزده شده و برای همین مثل یک آدم جن زده شده و اساسا انگار هیچ چیز را نمی‌فهمد؛ برای همین هم به اغتشاشران عاشورا می‌گوید مردم خداجو!

- استراتژی وزارت اطلاعات در برخورد با میرحسین موسوی و دیگر سران فتنه قطعا در کنار رصد کردن فعالیت‌ها و تحرکات آنان، تبیین حقایق و آگاهی بخشی به مردم است.

- زهرا رهنورد نقش خاتمی در جنبش سبز را نقش تغییر فرهنگ در جنبش بیان می‌کند.

- محمدرضا خاتمی می‌گوید ما به محمد خاتمی گفته‌ایم شما عقب بایستید و هرگز اقدامی نکنید تا ما راه را باز کنیم.

- موسوی در حال حاظر کاملا مایوس، ناامید، منزوی و مستاصل شده است.


 



:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

اظهارات‌مضحك‌سازگارا‌در‌مورد‌هدفمندي‌يارانه


 



:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

سران فتنه دیگر در بین مردم جایی ندارند
 
 

 



آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.

آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
به گزارش رسا، آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، روز گذشته در جمع اعضای هیأت نظارت برانتخابات استان مازندران در حسینیه عاشقان کربلای ساری، جریان فتنه سال گذشته در کشور را کودتایی مخملی علیه نظام اسلامی و ولایت دانست و گفت: بصیرت و هوشیاری ملت ولایت مدار ایران اسلامی و همچنین هدایت های عالمانه مقام معظم رهبری فتنه های سال گذشته را خنثی کرد.
وی، بصیرت را کشتی نجات در دوران فتنه دانست و افزود: تنها با بصیرت و تبعیت محض از ولایت فقیه می توان در برابر توطئه های دشمنان نظام اسلامی ایستادگی کرد.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که در طول ده سال گذشته در کشورهای اطراف ده کودتای مخملی روی داده است، خاطرنشان کرد: فتنه ای که در کشور ما اتفاق افتاد نتیجه کینه توزی دیرینه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به این که تنها در یک نگاه سطحی به حوادث فتنه می توان حق را از باطل تشخیص داد، بیان داشت: متأسفانه در این فتنه انسان هایی ساده اندیش از سوی استکبار جهانی برای ادامه فتنه در کشور به خدمت گرفته شدند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: در طول انقلاب اسلامی بی سابقه بود که رییس جمهور آمریکا از سران جریان فتنه به نام یاد کرد که این نشان دهنده حمایت سلطه گران از جریان فتنه در داخل کشور بود.
وی با اشاره به این که جریان های ضد انقلاب اعم از کمونیست و سلطنت طلب در فتنه سال گذشته دست به دست هم داده بودند تا زمینه براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند، خاطرنشان کرد: گروه های ضد انقلاب در طول دوران پس از انقلاب اسلامی هموراه با ظهور برخی گروه های معاند به دنبال ضربه زدن به نظام و همچنین تضعیف جایگاه ولایت فقیه در ایران اسلامی بودند.
امام جمعه موقت تهران، با برشمردن سه فضای حق، باطل و فتنه به تبیین هر یک از مسائل پرداخت و بیان داشت: باید حق و فضای حاکم بر آن را تقویت کرد چون اگر جریان حق یاری نشود حکومت اسلامی نیز نمی ماند پس باید با همه وجود و توان نظام اسلامی را تقویت و حمایت کرد.
آیت الله خاتمی با اشاره به این که خوشبختانه نظام اسلامی در سایه حمایت های ملت ایران هر روز شکوفاتر می شود، ادامه داد: این ملت در نهم دی سال گذشته نشان دادند که همواره پشتیبان نظام اسلامی هستند.
وی همچنین به تبیین فضای باطل پرداخت و گفت: در یک فضای باطل یک کف وظیفه و سقف وظیفه داریم که در این فضا تنها حکومت باطل نیست بلکه جو حاکم نیز باطل است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود به فضای فتنه اشاره کرد و افزود: روان ترین تعریف از فضای فتنه فضایی که باطل لباس حقانیت می پوشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که فتنه گران در طول یک سال گذشته بیشترین جفا را به امام راحل و مقام معظم رهبری داشتند، گفت: خوشبختانه با تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت ایران توطئه های فتنه گران راه به جایی نبرد و آنها همه تلاش خود را به کار بردند تا با طرح شعارهایی نظیر حقوق ملت و انتخابات آزاد برنامه های خود را عملی کنند که با شکست مواجه شدند.
آیت الله خاتمی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جریان فتنه سال گذشته ریشه های آنها به روزهای آغازین انقلاب اسلامی ایران باز می گردد، بیان داشت: این فتنه باز شدن عقده های دیرینه سران فتنه بود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که از دهه سی تا سال 57 چند جریان به اصطلاح مذهبی در ایران شکل گرفت، ادامه داد: این جریان های کمونیستی، مارکسیستی، حزب توده و فدائیان خلق بودند اما هیچ جایگاهی در میان مردم پیدا نکردند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: جریان ملی مذهبی ها نیز در برهه از زمان با سواد بسیار اندک و معلومات کم به میدان آمدند و خودشان را از روحانیت بالاتر می دانستند و حتی خیلی تواضع هم به خرج می دادند و می گفتند ما مثل روحانیت هستیم و به امام معتقد نبودند و یک روز هم حتی به ولایت فقیه معتقد نبودند.


 



:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

من و تو چكاره ايم وقتي بار انقلاب بر دوش امام خميني است؟

مسافر روحاني نماي كنفرانس برلين فاش كرد آيت الله العظمي گلپايگاني(ره) در فتنه گري ۳۱سال پيش سيدكاظم شريعتمداري عليه حضرت امام خميني و نظام اسلامي، دست رد به سينه وي زده و با وي به مخالفت پرداخته است.

 

به گزارش جهان به نقل از کیهان حسن يوسفي اشكوري از مسافران كنفرانس برلين در سال ۱۳۷۹ بود. وي كه اكنون در خارج كشور اقامت دارد، اقدام به كشف لباس كرده و با حلقه لندن همكاري مي كند. يوسفي اشكوري ضمن نقل خاطره اي، به ماجراي مخالفت آيت الله العظمي گلپايگاني (رضوان الله تعالي) با عملكرد فتنه آميز سيدكاظم شريعتمداري پرداخت.

سيدكاظم شريعتمداري هرچند كه جزو مراجع تقليد به شمار مي رفت اما به اعتبار جاه طلبي و حسادت به حضرت امام خميني و همچنين پيوند برخي اطرافيانش (از جمله پسرش سيدحسن) با لانه جاسوسي آمريكا و سلطنت طلبان، نهايتا در جبهه ضدانقلاب قرار گرفت. گروهك حزب خلق مسلمان كه به نام سيدكاظم شريعتمداري راه اندازي شده بود، به سفارش سفارت آمريكا كودتايي را ترتيب داد اما اين كودتا به سرانجام نرسيد. با اين وجود حزب خلق مسلمان تا مدتها مشغول آشوبگري و اردوكشي خياباني در تبريز بود.

يوسفي اشكوري در بيان خاطره خود، در سايت جرس مي نويسد: «حدود ۲۰سال پيش روزي در محضر مرحوم استاد محمدتقي جعفري تبريزي بودم. سخن از ماجراهاي دوران انقلاب و تحولات حوزه قم بود و به مناسبت يادي از ماجراي آيت الله شريعتمداري و اختلافات آن زمان به ميان آمد. ايشان گفتند در همان سال ۵۸ (احتمالا به دليل تبريزي بودن ايشان) برخي دوستان در تهران از من خواستند كه به قم بروم و با آيت الله شريعتمداري ديدار و گفتگو كنم. شايد كمكي به حل مشكل بكند.

آقاي جعفري مي گفت با اصرار فراوان دوستان، من هم پذيرفتم و به قم رفتم. اما در قم پيش از ديدار با آيت الله شريعتمداري به ديدن آيت الله گلپايگاني رفتم تا در همين زمينه تبادل نظر و مشورت بكنم. مي گفت آيت الله گلپايگاني به من سفارش كرد كه از اين اقدام صرفنظر كنم چرا كه بي فايده است. آنگاه آيت الله گلپايگاني افزود كه من چند بار به آقاي شريعتمداري گفته ام: من و شما چه مي گوييم و چه كاره ايم؟ هرچه هست اين «سيد» (آيت الله خميني) است و بار انقلاب بر دوش اوست. اگر او امروز بخواهد خود را كنار هم بكشد، بي فايده است و مردم قبول نمي كنند؛ زيرا بدون ايشان هيچ مشكلي حل نمي شود، ما هم بايد كمك كنيم، اما او- آيت الله شريعتمداري- گوش نمي كند. آقاي جعفري گفت كه من هم منصرف شدم و بازگشتم.»




:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

پیشنهادبه کروبی‌وموسوی برای تحریم‌انتخابات

روزنامه آمريكايي واشنگتن پست كه يد طولاني در دروغ پردازي و اغواگري دارد، در اقدام جديدي در خصوص تحريم دور بعدي انتخابات ايران از سوي حاميان مرده فتنه پيشنهاداتي را ارائه كرده است.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه واشنگتن پست، "علي اكبر دريني" تحليل‌گر آسوشيتدپرس و واشنگتن پست در اين باره نوشت: مخالفان و سران فتنه از جمله كروبي و موسوي بايد انتخابات بعدي ايران را تحريم كنند.

براساس اين گزارش، در حالي كه رسانه هاي آمريكايي با هوچي گري ها و دروغ پراكني هاي اخير خود در خصوص انتخابات اخير رياست جمهوري راه به جايي نبرده اند به نظر مي رسد با وجود اينکه سه سال ديگر تا انتخابات دور بعدي باقي است از هم اكنون گزارشات تحريك آميز خود را آغاز كرده باشند.

در ادامه اين گزارش واشنگتن پست در خصوص جريان فتنه ۸۸ تأكيد كرد: اين درحالي است كه به نظر مي رسد اين جريان كاملاً متلاشي شده باشد.





:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()